home imagemail imageHbt engineering je firma sa dugogodišnjim iskustvom u izvođenju građevinsko-zanatskih radova i osposobljenim timom ljudi za obavljanje svih vrsta radova u građevinarstvu.

U izvođenju završnih radova naročito smo specijalizovani za sistem suve gradnje (knauf ili rigips), a ukoliko želite da renovirate vaš prostor ili da izgradite novi, naši saveti i iskustva mogu vam pomoći da vaš prostor bude funkcionalniji i estetski interesantniji. Naš tim će vam predložiti idejno rešenje vašeg prostora i vaše želje će – brzo i kvalitetno – pretočiti u stvarnost. Za obavljanje tih poslova posedujemo odgovarajuće specijalizacije i ateste.

Sve radove izvodimo organizovano, savremenim materijalima i alatima, poštujući unapred dogovoreni dinamički plan, uz strogo poštivanje standarda pri gradnji. Naše veliko iskustvo u gipsanim radovima biće vaš savetnik u postizanju optimalnih rezultata u pogledu funkcionalnosti, estetike i cene. Kao posebnu pogodnost nudimo povezivanje srodnih radova, tj. svih ostalih završnih radova u građevinarstvu (rasveta, keramika, parket, ventilacija, moleraj) i formiranje jedinstvene ponude.

U izvođenju gipsanih radova uglavnom se oslanjamo na tzv. male klijente, odnosno privatne kuće gde se najviše montiraju i izvode spušteni plafoni, dekorativni plafoni, adaptacija potkrovlja, toplotna i zvučna izolacija, protivpožarni sistemi, molerski radovi. Naša preporuka je dugogodišnje iskustvo stečeno u Nemačkoj.